БЕБАМА НА ДАР

Ана Даниловић, заменица председнице, уручила је бебама које су рођене у новембру и децембру 2008. године, поклон честитку од Градске општине Стари град, у износу од 10.000 динара.
Приликом данашњег уручења награда у свечаној сали , заменица председнице је истакла да јој је драго што је на Старом граду све више беба и пожелела родитељима да уживају у одрастању својих малишана.
Теодори Стефановић, крупној девојчици, за коју бака Љиља каже да је рођена са преко четири килограма, поклон честитка општине је добродошла за „обнову гардеробе“. Мама Марија се захваљује на поклону, а срећна породица се прошетала са дечјим колицима од улице Тадеуша Кошћушка где живи до Македонске 42 где се налази општинска зграда.

Општина Стари град већ традиционално, једанаесту годину за редом, уручује поклон честитке бебама рођеним током године, а које имају пребивалиште на нашој општини. Крајем децембра прошле године Мирјана Божидаревић, председница и Ана Даниловић, заменица председнице oпштинe уручиле су по 10.000 динара родитељима 312 беба које су рођене до новембра месеца 2008.