РАДИОНИЦЕ „РАЗВОЈ ПОСЛОВНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА КОД МЛАДИХ

У организацији Канцеларије за младе ГО Стари град јуче је у Пароброду, Капетан Мишина – 6а одржана прва од три радионице на тему „Развој пословних компетенција код младих“.

„Овим пројектом смо конкурисали код Канцеларије за младе града Београда и пошто су нам одобрена средства решили смо да овај пројекат проширимо на све београдске општине а не само на Стари град, рекао је Бојан Мојсоски, координатор Канцеларије за младе Старог града. Сви који имају од 18 до 30 година могу да се пријаве у учествују у раду радионица на мејл адресу kzmstarigrad@gmail.com, или путем телефона 011 3300 657.

Оптимални број учесника по радионици је 15, а предавања држи Влада Иванковић, представник Центра за развој људских ресурса и менаџмент.

„ Пројекат има за циљ оспособљавање корисника да формирају вештине за успешно комуницирање, тражење посла и развој каријере и да са више самопоуздања учине први корак ка тражењу запослење у циљу сузбијања проблема незапослености међу младима. Током предавања, учесници ће добити оријентацију о економском развоју и потребама тржишта рада, неопходности перманентног развоја личног знања и вештина. Између осталог, полазници ће бити подучени како да препознају захтеве тржишта рада, како да са својим образовним профилом буду што конкурентнији и како да стечена знања прилагоде тржишту рада и захтевима послодаваца“, рекао је Иванковић.

Радионице ће се одржати 7. и 8. јуна са почетком у 17 часова.