ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ“

Општина Стари град упутила је 15. маја јавни позив скупштинама и саветима стамбених зграда са територије општине да се пријаве и учествују у наставку програма „Заједно за Вашу зграду!“. Рок за подношење пријава је 1. јул 2011. године.

Градска општина Стари град ће су/финансирати одржавањe зграде и простора око зграде, као и до сада, у износу до максимум 200 хиљада динара по објекту.

Подсећамо да свака скупштина/савет финансира остатак радова одржавања зграде и простора око зграде. Градска општина Стари град ће трансферисати новчана средства за потребно одржавање зграде и простора око зграде на рачун скупштине/савета зграде или извођача радова којег ангажује скупштина/савет зграде.

Напомињемо да скупштине/савети станара који нису поднели извештај о утрошеним средствима за 2010. не могу да учествују у програму „Заједно за Вашу зграду“ за 2011. годину.

– Сви напори Градске општине Стари град усмерени су ка стварању бољег живота свих суграђана. Таква је била и акција ”Заједно за Вашу зграду” чији је успех у великој мери обележио 2010. годину. У име Градске општине Стари град желим да позовем грађане да прихватите учешће у акцији која je почеla 16. маја 2011. године. Надам се да ћемо ове године заједно направити још бољу акцију коју стално треба унапређивати. – рекао је Марко Бастаћ, члан Већа општине.

У програму „Заједно за Вашу зграду“ за 2010. годину, захваљујући Градској општини Стари град, реновирано je 230 зграда.

Преузмите потребну документацију:

Јавни позив скупштинама и саветима станара стамбених зграда ради су/финансирања радова одржавања стамбених зграда на Старом граду

Пријава – образац1

Образац 2