ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД МАРКО БАСТАЋ: „ПАСАРЕЛА – 2 МИЛИОНА ЕВРА И 1000 ДАНА, УМЕСТО 1000 ЕВРА И ЈЕДАН ДАН”

Поводом саопштења Градског архитекте Марка Стојчића да је пасарела која повезује Стари град, Београдску тврђају и Саву „један од најважнијих пројеката у Београду” преносимо изјаву за јавност председника Градске опшине Стари град Марка Бастаћа:

„Градски архитекта Марко Стојчић данас се у функцији члана Главног одбра Српске напредне странке обратио јавности како би се поново ругао Београђанима и још једном доказао да интерес грађана не занима њега и његове страначке колеге, већ да је све што раде у служби крупног капитала.

Рекавши да је пасарела која повезује Стари град, Калемегдан и Саву један од најважнијих пројеката у Београду, Стојчић се подсмева грађанима јер је управо новцем Београђана овај бесмислен пројекат плаћен 2 милиона евра.

Пасарела, коју је могао да замени обичан пешачки прелаз који би коштао хиљаду евра и био готов за један дан, а за коју је Весић Горан рекао да има функцију да премости “опасну пругу” које данас ни нема, градила се скоро хиљаду дана. То значи да метар пасареле Београђане кошта невероватних 25 хиљада евра, а Весићеви мајстори су дневно градили свега 6,5 центиметара ове бесмислене и нефункционалне скаламерије.

Јасно је да власт Српске напредне странке у Београду не мари за интересе Београђана, који се после сваке кише даве од нестручности градских челника, већ само ради у интересу сопствених комбинација”.