ОБРАДОВАНО 57 МЛАДИХ ТАЛЕНАТА СА СТАРОГ ГРАДА

ГО Стари град доделила је новчане награде младим талентима. Члан Већа општине, Марко Бастаћ, уручио је 57 награда у вредности од 20 хиљада динара талентованим Старограђанима.

– Верујемо да је улагање у младе, улагање у будућност и да младим талентима треба омогућити што боље услове како би напредовали на личном и едукативном плану. Општина континуирано улаже у едукацију деце и младих, јер настоји да их подржи у даљем раду, стваралаштву и образовању – рекао је Марко Бастаћ из општине Стари град и додао :

– На Старом граду се знање цени и зато смо увек спремни да наградимо труд и залагање.

Комисија за младе таленте општине Стари град у децембру 2015. године расписала је конкурс за доделу финансијске подршке младим талентима са Старог града старости до 30 година.

ГО Стари град трећу годину за редом, пружа подршку младим и успешним људима, са пребивалиштем на овој општини, који су појединачно или екипно учествовали на републичким или међународним такмичењима из области науке, образовања, спорта, културе и уметности, и том приликом освојили прво, друго или треће место. Општина Стари град на овај начин помаже младим и успешним људима обезбеђујући им средства за усавршавање, даље образовање и развијање личних потенцијала.