НОВИ ЦИКЛУС ШКОЛЕ ЗА БУДУЋЕ РОДИТЕЉЕ „БЕБЕ ДОЛАЗЕ”

Градска општина Стари град и Удружење „Фит и здрава мама” организују нови циклус бесплатних радионица намењене будућим родитељима „Бебе долазе”.

Радионице, које ће будуће маме и тате на најбољи начин припремити за новог члана породице, почињу 20. фебруара, и одржаваће се сваког уторка у 17 часова у општинском Омладинском центру, Маршала Бирјузова 58.

Током једномесечног бесплатног курса, будући родитељи имаће прилику да од стручног тима пројекта „Бебе долазе” – неонатолога др Јелене Дурутовић, вмс бабице Душанке Ковачевић, специјалисте клиничке психологије Анке Марјановић Радоњић, стоматолога др Ангелина Ћаловић и нутриционисте Живке Влајковић, сазнају све што их занима.

Сваког уторка очекује их нова тема – од припреме за породилиште и порођај, преко неге, дојења, исхране и кувања за бебе, емоционалних стања након порођаја, до низа веома корисних и практичних савета.

Први циклус школе родитељста, који је похађало двадесетак трудница са својим партнерима, успешно је одржан прошле године.

Због великог интересовања број места је ограничен, а будуће староградске маме и тате треба да се за ову беспалтну школицу родитељства пријаве позивом на телефонски број 785-2-999 општинског Контакт центра.