ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЧЕТВРТИ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ” – РОК ЗА ПРИЈАВУ ПРОДУЖЕН ДО 01.03.2016.

Градска општина Стари град упутила је 16. новембра 2015. године Јавни позив скупштинама и саветима стамбених зграда за ЧЕТВРТИ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ“

Општина ће у програму „Заједно за вашу зграду“ за 2015. годину су/финансирати одржавање зграда и простора око њих, за скупштине и савете зграда које у програму учествују:

– ПРВИ ПУТ – у износу до максималних 300.000 динара

– ДРУГИ ПУТ – до 200.000 динара

– ТРЕЋИ ПУТ – до 150.000 динара

– ЧЕТВРТИ ПУТ – до 100.000 динара.

– Кроз овај општински програм заједно смо побољшали квалитет живота у преко 900 зграда на Старом граду, док је број интервенција које смо заједнички финансирали премашује хиљаду – каже поводом јавног позива Марко Бастаћ, члан Већа општине и председник комисије „Заједно за вашу зграду“.

Много је позитивних примера шта све може да се уради за своју зграду и за свој крај. Скупштине/савети староградских зграда могу се похвалити да су у партнерству са општином окречиле улазе, поставиле нова улазна врата и столарију, уградиле интерфоне и видео надзор, замениле поштанске сандучиће, реновирале подрумске просторије, уредиле прилазе или своја дворишта. Добро организовани станари обновили су фасаде, неки и кровове. У многим зградама то је урађено по први пут након више деценија од њихове изградње.

– Програм „Заједно за вашу зграду“ је модел успешног партнерства и помоћи скупштинама станара, посебно у време економске кризе. Поносни смо што су Старограђани програм прихватили и што активно учествују у њему. Заједно чувамо наш Стари град – поручује Марко Бастаћ, и позива скупштине зграда да се пријаве за нови програм.

Пријаве се достављају у затвореној коверти, лично или поштом, на адресу: Градска општина Стари град, Београд, Македонска 42, са назнаком: Пријава за јавни позив „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ“.

Потребна документација, обрасци 1 и 2, могу се преузети радним данима од 8,00 до 15,00 часова, на шалтеру Портирнице у општинској згради или на линковима испод вести (Преузмите потребну документацију).

За сва додатна обавештења можете се обратити члану Већа општине Марку Бастаћу, сваким радним даном на телефон 011/3222-626 или на мејл bastac@starigrad.org.rs

Обавештавамо вас да је због великог интересовања и на захтев староградских скупштина/савета зграда РОК ЗА ПРИЈАВЕ ПРОДУЖЕН ДО 01.03. 2016. године.

Преузмите потребну документацију:

1.Јавни позив „Заједно за вашу зграду“

2. Образац 1

3. Образац 2