ДОБРОДОШЛИЦА ПРВАЦИМА СТАРОГ ГРАДА

У осам староградских основнихшкола данас је кренуло 482 првака. Почетак школске године обележен је традиционалном добродошлицом најмлађим школарцима, под називом „Ја сам првак Старог града“, коју организује Градска општина Стари град, са жељом даим први школски дан остане у трајном сећању.

Свечаном пријему првака, поред родитеља, родбине, другара и наставника, присуствовали су и челници Градске општине Стари град.

Дејан Ковачевић, председник општине пожелео је срећан полазак у школу првацима ОШ „Краљ Петар“, и њих 52, обрадовао и пригодним поклонима које је наша општина припремила за све староградске ђаке –прваке.
У школским клупама су их дочекале еколошке платнене торбице са натписом „Ја сам првак Старог града“, а у њима: лепо дизајниране медаље и мајице са истом поруком, качкет за безбеднији долазак у школу, као и неопходан школски прибор – перница са графитним оловкама, резачем и гумицом, фломастери, водене и дрвене бојице, пластелин и сл.

Весело и раздрагано било је и у другим староградским основним школама, а најмлађим ђацима су почетак школовања, добродошлицом и поклонима, пожелели чланови Већа Градске општине Стари град.