ЧАСОВИ ЈОГЕ У ОШ “ДРИНКА ПАВЛОВИЋ”

Волонтерски сервис општине Стари град и ,,Бихар” јога клуб започели су 1. августа бесплатне тренинге за Старограђане свих годишта. Вежбе се одржавају у Основној школи ,,Дринка Павловић” сваког четвртка у 11 часова. Инструктори др Милан и Оливера Бошковић упознаће суграђане са традиционалном методом унапређења здравља у оквиру области рехабилитације.

Више од 50 пријављених, углавном старијих жена, окупило се на првом, почетном тренингу.

– Због великог одзива суграђана, поделићемо полазнике у две групе. Тренинзи ће трајати до септембра или октобра, а планирамо да наставимо са бесплатним спортским активностима и у наредном периоду. Драго нам је да су Старограђани одлучили да се јогом боре против врућина. Госпођама су се придужили један младић, као и један старији господин, што показује да је јога погодна и за жене и за мушкарце, као и да је занимљива свим узрастима – рекао је Милош Марковић, координатор Волонтерског сервиса Старог града.

Уколико сте закаснили са пријавом за вежбање, могуће је накнадно прикључивање тренинзима. Додатне информације можете добити на телефон волонтерског сервиса: 011/3300-509, као и путем имејла volonterskiservis@starigrad.org.rs.